Μενού Κλείσιμο

Η Αποτρίχωση Με Λέιζερ Ίσως Δεν Είναι Και Τόσο Καλή Ιδέα

Όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν μια αποτρίχωση με λέιζερ! Εάν δεν είστε σε αυτήν την καυτή, νέα θεραπεία, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Φανταστείτε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με ακατάστατες κρέμες. 

Φανταστείτε να μιλάτε στον υπάλληλο παντοπωλείων και να μην κοιτάτε τα μαλλιά στο πάνω χείλος σας. Φανταστείτε να μην χρειάζεται να κρύψετε τα πολύτιμα μέρη σας στην παραλία.

Σταματήστε Να Φαντάζεστε!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας για άτριχα καλοκαίρια και άτριχους χειμώνες. Πρώτα απ ‘όλα πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τις γυναίκες και τους άνδρες να μάθουν τι προκαλεί την ανώμαλη ανάπτυξη των μαλλιών προτού ξεκινήσουν δραστικά μέτρα για να τα αφαιρέσουν. 

Οι γιατροί λένε ότι τα μαλλιά μεγαλώνουν συνήθως ανώμαλα λόγω ορμονών. Μόλις αποφασίσετε εάν έχετε προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τα μαλλιά σας, τότε μπορείτε να αποφασίσετε για την κατάλληλη θεραπεία.

Μπορώ να σας πω ότι τα λέιζερ είναι ασφαλή και αποτελεσματικά στην απομάκρυνση των ανεπιθύμητων μαλλιών. Ένας εκπαιδευμένος ειδικός μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για εσάς χρησιμοποιώντας τον τύπο του δέρματος και των μαλλιών σας. Με τα λέιζερ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ξύρισμα, το τσίμπημα ή το κερί τώρα και για πάντα

Για πάντα ακούγεται σαν πολύ καιρό, έτσι δεν είναι; Τα λέιζερ παράγουν μια δέσμη φωτός που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των μαλλιών. Το φως περνά από το δέρμα στο θυλάκιο των μαλλιών. Μόλις φτάσει στα μαλλιά, ουσιαστικά τα σκοτώνει. Ωραία, ε; Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.

Τα Λέιζερ Έλκονται Από Σκούρα Χρώματα

Θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα εάν τα μαλλιά σας είναι πιο σκούρα από την επιδερμίδα σας. Αναρωτιέστε εάν το λέιζερ έχει παρενέργειες. Το κάνει αν έχετε μαύρισμα. Το μαύρισμα και το λέιζερ οδηγούν στο κάψιμο. Ωχ, πονάει πραγματικά, οπότε θα πρέπει να προσέχετε να προσθέσετε τα δύο σε συνδυασμό. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το λέιζερ δεν κάνει τίποτα για ξανθιές, λευκές ή γκρίζες τρίχες.

Εάν δεν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα λέιζερ, τότε υπάρχουν πολλές άλλες τεχνικές στην αγορά που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το πρόβλημα της αύξησης των μαλλιών σας. Ας μιλήσουμε για τη μόνη μόνιμη αποτρίχωση που είναι γνωστή στον άνθρωπο αυτή τη στιγμή. Ονομάζεται ηλεκτρόλυση. 

Εάν φοβάστε τις βελόνες, τότε δεν είναι αυτή η θεραπεία για εσάς. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κηρώσει ή τσιμπήσει μέσα σε λίγες ημέρες από τη θεραπεία. Αυτό καθιστά το θυλάκιο των μαλλιών ευκολότερο για τον ηλεκτρολόγο να φτάσει.

Ο ηλεκτρολόγος εισάγει μια μικροσκοπική βελόνα σε κάθε θύλακα τρίχας και χρησιμοποιεί μια μικρή ώθηση ενέργειας για να σκοτώσει τη ρίζα. Ακούγεται, δροσερό, ε; Τα μαλλιά αποσπώνονται ένα κάθε φορά. Ακούγεται σαν μια εξαιρετικά μακρά διαδικασία. Ωστόσο, διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Πιθανότατα θα χρειαστείτε περισσότερες από μία θεραπείες για να σκοτώσετε όλα τα μαλλιά σας. Υπάρχουν κιτ ηλεκτρόλυσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, αλλά δεν θα το συνιστούσα. Είστε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε έναν ηλεκτρολόγο με άδεια.

Μιλώντας Για Προβλήματα, Τι Είναι Δικό Σας;

Ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος όπου θέλει να είναι φαλακρός. Οι γυναίκες μισούν συνήθως τα μαλλιά του προσώπου στα άνω χείλη, το πηγούνι και τις πλευρές του προσώπου τους. Οι τρίχες σε αυτές τις περιοχές δεν φαίνεται να ενοχλούν τους άνδρες τόσο πολύ! 

Εντάξει, δεν πρέπει να αστειεύομαι γι ‘αυτό! Τα μαλλιά στα χείλη είναι πολύ ενοχλητικά για τις περισσότερες γυναίκες. Μπορεί να αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας μια διαδικασία λεύκανσης.

Η λεύκανση λειτουργεί εάν τα μαλλιά σας έχουν παρόμοιο χρώμα με το δέρμα σας. Να είστε προσεκτικοί, η λεύκανση φωτίζει τα μαλλιά σε σκοτεινές αποχρώσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ κάποιον με σκοτεινή επιδερμίδα που με ρώτησε αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει αποτριχωτικές κρέμες στα χείλη. Κανένα τρόπο, μην το σκέφτεσαι! 

Η απάντησή μου ήταν γρήγορη και οργισμένη. Τα αποτριχωτικά είναι σκληρά στο ευαίσθητο δέρμα και δεν πρέπει ποτέ να τοποθετούνται στα χείλη ή στις περιοχές των ματιών.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε για τα αποτριχωτικά είναι να τα χρησιμοποιείτε μόνο στα πόδια και τους μηρούς. Οι αποτριχωτικές κρέμες διαλύουν την κερατίνη στα μαλλιά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε ότι είναι αρκετά ισχυρά πράγματα! 

Φροντίστε να ελέγξετε τα μπαλώματα του δέρματος προτού βάλετε την κρέμα. Η κρέμα μπορεί να προκαλέσει εξανθήματα και αποχρωματισμούς του δέρματος. Είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί μια αρνητική αντίδραση με αντιβακτηριακό διάλυμα και αντιβιοτικό.

Αποτρίχωση στα πόδια με χρήση λέιζερ.

Το κερί από την άλλη πλευρά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε τα μαλλιά από τα πόδια και τους μηρούς και την περιοχή μπικίνι. Το δέρμα σας θα αισθανθεί τόσο καθαρό, απαλό και απαλό μετά από αυτήν τη διαδικασία. Το κερί δεν ερεθίζει το δέρμα σας όπως κάνουν το ξύρισμα και οι κρέμες. Ωστόσο, η αποτρίχωση είναι μια προσωρινή διαδικασία αποτρίχωσης. Η αποτρίχωση είναι παρόμοια με τη διαδικασία ζάχαρης που είναι επίσης προσωρινή.

Η ζάχαρη γίνεται πιο δημοφιλής για άτομα που θέλουν να είναι άτριχα στην περιοχή μπικίνι. Η ζάχαρη δεν θερμαίνεται καθόλου σαν την υψηλή θερμότητα που χρησιμοποιείται στην αποτρίχωση. Η ζεσταμένη ζάχαρη τοποθετείται στο δέρμα. 

Ο τεχνικός σας θα αφαιρέσει στη συνέχεια τη ζάχαρη με λωρίδες μουσελίνας. Η ζάχαρη κολλάει κυρίως στα μαλλιά και όχι στο δέρμα. Αυτό το καθιστά ευκολότερο όταν έρθει η ώρα να αφαιρέσετε τα μαλλιά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το σάκχαρο γιατί ελαχιστοποιούνται οι κόκκινες προσκρούσεις και άλλοι ερεθισμοί του δέρματος.

Θέλετε Ένα Κερί Στο Μπικίνι, Αλλά Το Θέλετε Και Παντού

Στη συνέχεια, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό που ονομάζεται βραζιλιάνικο κερί μπικίνι. Έχεις πάει ποτέ στην Βραζιλία; Οι ντόπιοι δεν ντρέπονται καθόλου για το σώμα τους. Το βραζιλιάνικο κερί αφαιρεί τα μαλλιά σε όλη την ηβική περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των χειλέων και των γλουτών. Μπορείτε να πείτε στον τεχνικό σας πόσο μακριά να πάτε ή όχι. Μερικές φορές ένα κομμάτι μαλλιών αφήνεται πάνω από τον κόλπο.

Τώρα, η διαδικασία για την απόκτηση ενός βραζιλιάνικου κεριού είναι η ίδια ακριβώς όπως και με ένα κερί μπικίνι. Θα σας δοθεί ένα στρινγκ χαρτί εάν είστε λίγο ντροπαλοί για να φορέσετε το βραζιλιάνικο κερί μπικίνι. 

Τα μαλλιά σας θα κοπούν με ψαλίδι. Το κερί τίθεται στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο ραβδί. Χρησιμοποιούνται λωρίδες υφάσματος για να βγάλουν τα μαλλιά. Τα τσιμπιδάκια χρησιμοποιούνται μερικές φορές για να αφαιρέσουν αδέσποτες τρίχες. 

Μερικοί λαοί λένε ότι πονάει, άλλοι ορκίζονται ότι είναι μαγικό για να βελτιώσει την αυτοεκτίμηση και την εικόνα του σώματός τους. Τώρα έχετε επιλογές αν είναι ξυριστικές μηχανές και κρέμες ή λέιζερ και κερί. Δεν χρειάζεται πλέον να ζείτε με μια εμπειρία αναζωογόνησης. Να απαλλαγούμε από αυτό! Η επιλογή είναι δική σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *