Μενού Κλείσιμο

Ενυδάτωση Και Πλήρης Αποκατάσταση Των Κυττάρων Σήμερα

Συγκεκριμένα, για τη μακροζωία και την εμφάνιση και την αίσθηση νεότερων, πιο υγιεινών και σταθερότερων και πιο άπαχων, πρέπει πραγματικά να καταναλώσετε οκτώ ουγγιές απλού, φρέσκου, κατά προτίμηση απεσταγμένου νερού για κάθε 14 έως 20 κιλά σωματικού βάρους που μεταφέρετε τώρα.

Εάν είστε πολύ δραστήριοι ή έχετε πολύ άγχος ή τρώτε κακά ή είστε εκτεθειμένοι σε τοξίνες καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, από ότι πιθανότατα θέλετε να είστε πιο κοντά σε οκτώ ουγγιές για κάθε 14 κιλά σωματικού βάρους.

Αλλά εάν ζείτε έναν πραγματικά υγιεινό τρόπο ζωής, καταναλώνετε τακτικά χυμούς λαχανικών, εάν τρώτε φρέσκα, ακατέργαστα βιολογικά λαχανικά δύο ή τρεις φορές την ημέρα και αποφεύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα φυτοφάρμακα και τα συντηρητικά, τότε μπορείτε να πιείτε μόλις οκτώ ουγγιές για κάθε 20 κιλά σωματικού βάρους.

Ενυδάτωση

Ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε νερό σε αυτό που έχω βρει και που βρήκαμε με τους πελάτες μας στο ερευνητικό κέντρο, είναι απλά να έχετε μια κανάτα κοντά σας ανά πάσα στιγμή.

Μια κανάτα νερού γαλόνι ή μια μισή γλάστρα νερό κανάτα είναι καλύτερο. Κρατήστε το στο γραφείο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φορέστε το μαζί σας στο αυτοκίνητο. Κρατήστε το αμέσως δίπλα στο κρεβάτι σας τη νύχτα, έτσι ώστε όταν ξυπνάτε το πρωί αμέσως να το πίνετε.

Εάν γευματίζετε όλη την ημέρα στο νερό, θα εκπλαγείτε πόσο πολύ νερό θα έχετε μέχρι το τέλος της ημέρας.

Το νερό είναι ο υπ ‘αριθμόν ένα σύμμαχος του σώματός σας για να προάγει το διαυγές, σαφές και εύπλαστο δέρμα.

Κάθε μία από αυτές τις τεχνικές που καλύπτουμε σε αυτό το απόσπασμα από την τηλε-μηνιαία κλήση, δημιουργεί διαφορετική επίδραση στο δέρμα σας ή στη διαδικασία αντι-γήρανσης.

Το νερό, συγκεκριμένα, σας βοηθά να σας δίνουμε διαυγές, καθαρό και απαλό δέρμα. Επιπλέον, βοηθά να κρατάτε κάθε κύτταρο στο σώμα σας καλά ενυδατωμένο και συντηρημένο.

Ξέρω ότι όλοι διαβάζουν αυτό το γνωρίζει όλα τα οφέλη του νερού, γι ‘αυτό δεν θα πάω να τα τρυπήσω ξανά σε εσένα.

Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι χωρίς να καταναλώνετε άφθονες ποσότητες φρέσκου, καθαρού, κατά προτίμηση αποσταγμένου νερού, δεν μπορείτε ποτέ να κοιτάξετε και να αισθανθείτε το καλύτερο, ακόμα και να κοιτάξετε και να νιώσετε νέοι και υγιείς.

Γι ‘αυτό είναι ζωτικής σημασίας να αρχίσετε να πίνετε καθαρό, γλυκό νερό σήμερα.

Κάθε μέρα, ξεκινάτε μόνο όταν ξυπνάτε το πρωί, επειδή μετά από ώρες και ώρες ύπνου, το σώμα σας αφυδατώνεται και χρειάζεται άμεση ανακούφιση όταν ξυπνάτε.

Έτσι, το έχετε – το νερό είναι το επόμενο βήμα της θεραπείας κατά της γήρανσης.

Την επόμενη εβδομάδα θα μοιραστώ μαζί σας το όνομα μιας πολύ φθηνής θρεπτικής ουσίας που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το χρώμα του δέρματός σας, να αυξήσετε την ακτινοβολία του δέρματός σας και να προσθέσετε ελαστικότητα σε όλες τις στεγνές περιοχές σας.

Επιπλέον, θα μειώσει τη φλεγμονή εάν το βάλετε στο δέρμα σας τοπικά ή το καταναλώσετε εσωτερικά. Είναι μια καταπληκτική θρεπτική ουσία. έχει μια μυριάδα των πλεονεκτημάτων και δεν μπορώ να περιμένω να το μοιραστώ μαζί σας (παρεμπιπτόντως, πιθανότατα έχετε ήδη αυτή τη θρεπτική ουσία στο ντουλάπι της κουζίνας).

Εάν είστε ένας από τους εκατοντάδες των ανθρώπων που έχουν ήδη αγοράσει ένα αντίγραφο αυτού του πλήρους προγράμματος – συγχαρητήρια.

Εάν δεν έχετε αρπάξει ακόμα ένα αντίγραφο, τότε παρακαλώ να πάρετε ένα αντίγραφο σήμερα – πραγματικά θέλω να έχετε ένα αντίγραφο αυτού για το δικό σας – αυτό θα είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα που μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο χρόνο και το χρόνο και πάλι για το υπόλοιπο της ζωής σας – πάρτε το αντίγραφο τώρα, ώστε να έχετε την πλήρη βιβλιοθήκη τεχνικών στο χέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *