Μενού Κλείσιμο

Μαύρισμα Σε Εσωτερικό Χώρο Ή Στον Ήλιο; Ποιες Οι Διαφορές;

Τα οφέλη του μαυρίσματος εσωτερικού χώρου έναντι του μαυρίσματος εξωτερικού χώρου συζητούνται ευρέως στις βιομηχανίες καλλυντικών και υγείας. Τελικά εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποια μέθοδος είναι υγιής και βολική για εσάς.

Όταν επισκέπτεστε μια εσωτερική μονάδα μαυρίσματος, το δέρμα σας παράγει μαύρισμα με τον ίδιο τρόπο που κάνει όταν χαλαρώνετε στον ήλιο – μέσω της απορρόφησης του υπεριώδους φωτός.

Μαύρισμα εξωτερικού εσωτερικού χώρου

Ωστόσο, ένας από τους κινδύνους του μαυρίσματος εξωτερικού χώρου είναι να εκθέσετε τον εαυτό σας σε υπερβολικό υπεριώδες φως. Οι κλιματικές αλλαγές στην ατμόσφαιρα που πολλοί από εμάς σκοντάφτουν στο αντηλιακό και το αντηλιακό πριν βγούμε έξω στον καυτό ήλιο.

Ένα από τα οφέλη της μαυρίσματος εσωτερικού χώρου είναι ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε την ποσότητα του υπεριώδους φωτός στην οποία εκτίθεστε, έτσι ώστε να μην εμφανίσετε ηλιακό έγκαυμα ή να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για προδιάθεση για καρκίνο του δέρματος.

Δεν Μπορείτε Πλέον Να Ελέγχετε Τις Βλαβερές Ακτίνες Uv Από Τον Ήλιο Από Ό, Τι Μπορείτε Να Ελέγξετε Τον Καιρό

Σε σύγκριση με το μαύρισμα σε εσωτερικούς χώρους, το μαύρισμα εξωτερικού χώρου είναι στην πραγματικότητα ένας από τους πιο αναξιόπιστους τρόπους για να επιτευχθεί αυτό το τέλειο μαύρισμα. Είναι, ωστόσο, ένας αξιόπιστος τρόπος για να επιτευχθεί ένα ηλιακό έγκαυμα. Η αναμονή για ένα κοκκινωπό έγκαυμα να εξασθενίσει σε καφέ επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Οι εσωτερικές διαδικασίες μαυρίσματος ρυθμίζονται σε μεγάλο βαθμό από κυβερνητικές υπηρεσίες τόσο στον Καναδά όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο εξοπλισμός έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την επίδραση του ηλιακού φωτός.

Σε ένα επαγγελματικό σαλόνι μαυρίσματος εσωτερικού χώρου, οι χρόνοι έκθεσης καθορίζονται από εξοπλισμό και εκπαιδευμένους επαγγελματίες που λαμβάνουν υπόψη προηγούμενες συνεδρίες μαυρίσματος καθώς και τον τύπο δέρματος του βυρσοδεψείου. Αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα του είδους βλάβης του δέρματος που είναι κοινό με το μαύρισμα σε εξωτερικούς χώρους.

Ο Εσωτερικός Εξοπλισμός Μαυρίσματος Χρησιμοποιεί Τα Ίδια Δύο Είδη Υπεριώδους Φωτός, Τις Ακτίνες Uva Και Uvb Που Εκπέμπονται Από Τον Ήλιο

Η ευκολία μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψη όταν αποφασίζεται εάν το μαυρίσματος εσωτερικού χώρου έναντι του μαυρίσματος εξωτερικού χώρου είναι καλύτερο για εσάς. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις κυβερνητικές προειδοποιήσεις που εκδίδονται σχετικά με την αντοχή των επιβλαβών UV ακτινοβολιών που εκπέμπονται από τον ήλιο, ενδέχεται να μην είναι δυνατόν να επιτύχετε αυτήν την γυαλιστερή χάλκινη εμφάνιση εγκαίρως για τη σημαντική αυτή συνάντηση.

Ένα από τα κύρια οφέλη του μαυρίσματος εσωτερικού χώρου είναι ότι συνταγογραφούνται ασφαλείς τακτικές δόσεις υπεριώδους φωτός σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον που ταιριάζει στην ατζέντα σας.

Το εσωτερικό μαυρίσματος είναι επίσης μια μεγάλη βοήθεια για όσους πάσχουν από ασθένειες, όπως η ψωρίαση ή η οστεοπόρωση, καθώς οι ακτίνες UV βοηθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της βιταμίνης D που χρειάζεται για να μετριάσει τέτοιες καταστάσεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο όφελος για τα άτομα που πρέπει να “λαμβάνουν τις ηλιακές βιταμίνες τους” τακτικά και δεν μπορούν να το κάνουν σε μια βροχερή μέρα.

Η συνεδρία σε μια εγκατάσταση μαυρίσματος εσωτερικού χώρου είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την υγεία σας, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος.

Δεν θέλετε υπερβολική έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες, αλλά τα πολλά οφέλη του μαυρίσματος εσωτερικού χώρου, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης πρόληψη κατά των ρυτίδων, θα πρέπει να ληφθούν προσεκτικά υπόψη την επόμενη φορά που θα μπείτε στον πειρασμό να σκοντάψετε στο αντηλιακό και να ξεκουραστείτε στον ήλιο.