Μενού Κλείσιμο

Είναι Η Πλαστική Η Λύση Στο Πρόβλημα; Μήπως Να Το Ξανασκεφτείτε;

Η γνώση είναι δύναμη μόνο όταν τη χρησιμοποιείτε. Όσο περισσότερες πληροφορίες γνωρίζετε για το χειρουργό σας και για τη χειρουργική επέμβαση, τόσο πιθανότερο είναι οι πιθανότητές σας για επιτυχημένη λειτουργία.

Εάν μια εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει την καλύτερη πλαστική χειρουργική “βάση δεδομένων,” μάθετε ό, τι μπορείτε για την εταιρεία. Η εταιρεία ειδικεύεται στην έρευνα μόνο των καλύτερων γιατρών; Θυμηθείτε, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι: οποιοσδήποτε μπορεί να έχει βάση δεδομένων γιατρού. Το ερώτημα είναι, οι γιατροί πληρώνουν για να συμπεριληφθούν στη βάση δεδομένων τους; Αναζητούν πραγματικά κάθε γιατρό; Είναι η εταιρεία αξιόπιστη πηγή;

Πού βρίσκονται οι καλύτεροι πλαστικοί χειρουργοί;

Σήμερα τα βρίσκετε στις μικρότερες στις μεγαλύτερες πόλεις. Τα πέντε πιο δημοφιλή κράτη όπου οι πλαστικοί χειρουργοί εξασκούν
είναι η Φλόριντα, η Νέα Υόρκη, η Καλιφόρνια, το Τέξας και ο Ιλινόις (https://www.plasticsurgery.org).

Χειρουργοί

Τι πρέπει να κάνω όταν ψάχνω για έναν πλαστικό χειρουργό;

Συμβουλές για το τι πρέπει να ψάξετε όταν ψωνίζετε για έναν πλαστικό χειρουργό;

  • Να βεβαιώνεστε πάντα ότι ο χειρουργός είναι MD που είναι πλαστικός χειρουργός πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο.
  • Ανακαλύψτε αν ο χειρουργός είναι υποτροφία εκπαιδευμένος σε πλαστική χειρουργική ή σε τομέα σχετικό με την τρέχουσα ειδικότητά του.
  • Τα ιαματικά λουτρά και τα σαλόνια εξαπλώνονται σαν άγρια ​​φωτιά … προσέξτε και ερευνήστε προσεκτικά τον πλαστικό χειρουργό σας.
  • Μεταβείτε στην Google και πληκτρολογήστε το όνομα του πλαστικού χειρουργού. Αναζητήστε χειρουργούς που πρωτοστάτησαν σε χειρουργική επέμβαση, έγραψαν δημοσιεύσεις, διδάσκονταν μαθητές Med, κλπ. Συχνά οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται ηλεκτρονικά.
  • Πόσα χρόνια ασκεί ο πλαστικός χειρουργός στη ζώνη τους;
  • Πώς επιλέγω για μένα τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό;

Πολλές υπηρεσίες, ακόμη και περιοδικά, συχνά απαριθμούν τους καλύτερους γιατρούς σύμφωνα με τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν. Οι έρευνές τους βασίζονται συνήθως σε γιατρούς που ψηφίζονται από τους συνομηλίκους τους. Αν και είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης, είναι μόνο ένα συστατικό στοιχείο στην εξεύρεση των καλύτερων πλαστικών χειρουργών. Εδώ γιατί:

Ποιες είναι οι 4 κρίσιμες συνιστώσες για την εύρεση των καλύτερων πλαστικών χειρουργών;

  • Εκπαίδευση – Έλαβαν πτυχίο από διαπιστευμένο ιατρικό σχολείο.
  • Εμπειρία – Πόσες καλλυντικές χειρουργικές επεμβάσεις;
  • Αναγνώριση – Είναι αναγνωρισμένοι μεταξύ των συμμαθητών τους, των ασθενών και των ιατρικών κοινωνιών ή / και εμπλέκονται στις κοινότητές τους;
  • Κατάρτιση – Η κατοικία τους και / ή αν η υποτροφία επικεντρώνεται στην πλαστική χειρουργική;

Συμπέρασμα:

Όταν έχετε πλαστική χειρουργική επέμβαση, θα κοιτάξετε τους χειρουργούς σας για το υπόλοιπο της ζωής σας. Κάνοντας μια μικρή εργασία θα μπορούσε να είναι μια σοφή επένδυση.

Αφήστε μια απάντηση