Μενού Κλείσιμο

16 Βασικές Στρατηγικές Απώλειας Βάρους Και Φυσικής Κατάστασης

Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας; Θέλετε να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα από ό, τι έχετε χρόνια – ίσως καλύτερα από ποτέ; Θέλετε να προστατευτείτε από ασθένειες και τραυματισμούς; Και θέλετε να ζήσετε μια μεγαλύτερη, πιο ζωτική ζωή;

Απώλειας Βάρους Φυσική Κατάσταση
Απώλειας Βάρους και Φυσική Κατάσταση

Σίγουρα απαντήσατε ΝΑΙ! Τώρα θα σας αποκαλύψω τις 16 βασικές στρατηγικές που επέτρεψαν στους αναγνώστες μου να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που πάντα ήθελαν!

 1. Στην αρχή, το πρόγραμμα γυμναστικής σας δεν πρέπει να είναι υπερβολικά επιθετικό. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όταν ξεκινούν ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης είναι το γρήγορο εξαντλημένο κίνητρο μετά από λίγες μόνο εβδομάδες λόγω ενός υπερβολικά φιλόδοξου προγράμματος γυμναστικής. Η προσπάθεια υπερβολικής ταχύτητας είναι χειρότερη από το να μην κάνεις τίποτα! Επειδή τότε αισθάνεστε ότι η άσκηση είναι πολύ δύσκολη και δεν είναι μόνο για εσάς. Ξεκινήστε αργά, ίσως απλώς να κάνετε γυρίσματα για 1 ή 2 προπονήσεις την εβδομάδα. Μόλις το προσθέσετε με επιτυχία στην κανονική σας ρουτίνα, τότε προσπαθήστε να προσθέσετε αργά στο πρόγραμμα γυμναστικής σας. Επιπλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ασκούνται περισσότερο από 3-4 φορές την εβδομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ασκηθείτε περισσότερο. απλά δεν είναι απαραίτητο.
 2. Να έχετε πάντα ένα λεπτομερές σχέδιο! Για να επιτύχετε τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης, πρέπει να έχετε έναν οδικό χάρτη για να ακολουθήσετε. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή εάν δεν είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα αυτού που έχετε, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία γυμναστή. Με ένα καλά μελετημένο σχέδιο είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχετε!
 3. Θέστε ρεαλιστικούς, εφικτούς στόχους. Πρέπει να έχετε απτούς, μετρήσιμους, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε και να αξιολογήσετε την πρόοδό σας. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν εντελώς μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το τι να περιμένουν από ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε τι είναι ρεαλιστικό και εφικτό είναι να μιλήσετε με έναν επαγγελματία φυσικής κατάστασης – να μην αγοράσετε τη “διαφημιστική” διαφημιστικών προϊόντων και προϊόντων διατροφής και φυσικής κατάστασης που είναι κατάφωρα παραπλανητικά.
 4. Κρατήστε ένα ημερολόγιο! Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Εάν δεν παρακολουθείτε τι κάνετε, πώς θα ξέρετε τι λειτούργησε; Υπάρχουν αρκετά υπέροχα αρχεία καταγραφής άσκησης και διατροφής που έχω συναντήσει. Θα πρέπει να παρακολουθείτε όλη σας την άσκηση και επίσης την καθημερινή πρόσληψη τροφής. Υπάρχει μια εταιρεία που ονομάζεται NutraBiotics που κάνει ένα εξαιρετικό περιοδικό 90 ημερών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της προπόνησης δύναμης, της καρδιαγγειακής άσκησης και της καθημερινής διατροφής. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το περιοδικό, μη διστάσετε να με καλέσετε στο 240-731-3724.
 5. Πρέπει να είσαι υπόλογος! Ορίστε ραντεβού άσκησης με τον εαυτό σας εάν δεν εργάζεστε με προσωπικό γυμναστή. Χρησιμοποιήστε το βιβλίο ραντεβού σας για να αφιερώσετε ώρες άσκησης, όπως κάνετε για συναντήσεις ή εκδηλώσεις. Μην αφήνετε τα πράγματα να εμποδίσουν. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σας! Εάν δεν έχετε την υγεία σας δεν μπορείτε να κάνετε αποτελεσματικά τίποτα. Συχνά, οι μητέρες μου λένε ότι δεν μπορούν να βρουν χρόνο για άσκηση επειδή πρέπει να φροντίσουν τα παιδιά τους. Έχω 4 κόρες και ένα μωρό στο δρόμο, οπότε ξέρω ακριβώς πόσο δύσκολο είναι. Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, η δέσμευση για άσκηση και η υγεία σας είναι δυνατή, και πολύ σημαντική. Επιπλέον, αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τα παιδιά!
 6. Θυμηθείτε τα οφέλη της άσκησης. Το να είσαι σωματικά σε καλή κατάσταση επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής σου: κοιμάσαι καλύτερα, τρώτε καλύτερα, αγαπάτε καλύτερα, ξεπερνάτε το άγχος καλύτερα, εργάζεστε καλύτερα, επικοινωνείτε καλύτερα και ζείτε καλύτερα! Θυμηθείτε πόσο ωραίο είναι να τελειώσετε μια προπόνηση και πόσο υπέροχο είναι να πετύχετε τους στόχους σας!
 7. Άσκηση με ασφάλεια και σωστή. Πολύς χρόνος σπαταλάτε κάνοντας, στην καλύτερη περίπτωση, μη παραγωγική άσκηση, ή στη χειρότερη, επικίνδυνη άσκηση. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για το πώς να ασκήσετε σωστά. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να προσλάβετε έναν προσωπικό γυμναστή. Θα μπορούσε να είναι για λίγες μόνο συνεδρίες για να μάθουν τα βασικά ή για μερικούς μήνες να μάθουν τα πάντα. Εξαρτάται πλήρως από εσάς. Ωστόσο, οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι όσοι καταλαβαίνουν πώς να ασκούνται σωστά έχουν καλύτερα, ταχύτερα αποτελέσματα. Και αυτό θέλεις, σωστά;
 8. Απολαύστε την άσκησή σας! Για παράδειγμα, εάν μισείτε να κάνετε προπόνηση δύναμης, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να το κάνετε πιο ευχάριστο. Η εκπαίδευση κυκλωμάτων μπορεί να είναι ένας πιο διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος για να ενσωματώσετε αυτό το σημαντικό μέρος της φυσικής κατάστασης στο πρόγραμμά σας. Το κλειδί είναι ότι πρέπει να το απολαύσετε και αν δεν χρειάζεται να αναζητήσετε άλλες ασκήσεις ή δραστηριότητες για να αντικαταστήσετε ό, τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει. Εάν δεν το απολαμβάνετε, πώς περιμένετε να το ακολουθήσετε;
 9. Κάντε χρόνο να τεντώσετε! Έχει τόσο μεγάλο όφελος και χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από διάφορους πόνους και πόνους από τους οποίους οι περισσότεροι μπορούν να εξαλειφθούν με βασικές εκτάσεις! Προσπαθήστε να περάσετε τουλάχιστον 5 λεπτά μετά από κάθε προπόνηση.
 10. Μην νομίζετε ότι πρέπει να ασκείστε 5 ημέρες την εβδομάδα! Το άγγιξα αυτό νωρίτερα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι παίρνουν λίπος επειδή δεν ασκούν. Εντελώς δεν ισχύει! Η άσκηση δεν είναι η απάντηση! Είναι όλα στις διατροφικές σας συνήθειες. Ωστόσο, η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην καύση του σωματικού λίπους, ενώ υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Σκεφτείτε την άσκηση ως μπόνους. Πόσα άτομα γνωρίζετε ποιοι ασκούν 3-5 φορές την εβδομάδα, αλλά εξακολουθούν να μην επιτυγχάνουν τους στόχους απώλειας βάρους και φυσικής κατάστασης; Έχω γνωρίσει εκατοντάδες! Πρώτα κοιτάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, όπως: όταν τρώτε, τι τρώτε, πόσο τρώτε, πού τρώτε και πόσο συχνά τρώτε.
 11. Ποτέ μην παραλείπετε το πρωινό ή οποιοδήποτε γεύμα! Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την καταλληλότητα ή την απώλεια λίπους, πρέπει να φάτε πρωινό! Τόσοι πολλοί παραλείπουν το πρωινό και είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε όταν πρόκειται για την απώλεια λίπους. Η παράλειψη γευμάτων ρίχνει το σάκχαρο στο αίμα σας και σας κάνει να αποθηκεύσετε το επόμενο γεύμα σας ως λίπος, σχεδόν εγγυημένο!
 12. Φάτε λίπος για να χάσετε λίπος. Τα υγιή λίπη είναι απαραίτητα για το σώμα σας για πολλούς λόγους: ρύθμιση της ορμονικής παραγωγής, βελτίωση της ανοσοποιητικής λειτουργίας, μείωση της ολικής χοληστερόλης και παροχή των βασικών στοιχείων για υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα. Το κλειδί είναι να τρώτε τους σωστούς τύπους λιπών. Τα «καλά» λίπη είναι μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λίπη όπως το ελαιόλαδο, το έλαιο canola, το ηλιέλαιο, το έλαιο κνήκου και τα αβοκάντο, για να αναφέρουμε μερικά. Τα «κακά» λίπη είναι μερικώς υδρογονωμένα έλαια και trans-λιπαρά. Τα περισσότερα μεταποιημένα τρόφιμα περιέχουν μεγάλα ποσότητες αυτών των κακών λιπών.
 13. Πίνετε άφθονο φρέσκο, καθαρό νερό. Ναι, ξέρω ότι πιθανότατα το έχετε ακούσει ξανά και ξανά. Αλλά υπάρχει ένας λόγος για αυτό – είναι τόσο σημαντικό! Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη νερού είναι 8 ποτήρια ή 64 ουγκιές. Θα πρέπει ακόμη και να πίνετε ακόμη περισσότερο εάν είστε ενεργός ή ασκείστε τακτικά. Και όχι, σόδα, χυμός, καφές και τσάι ΜΗΝ μετράτε! Σχεδόν κάθε θέση χημικής διαδικασίας στο σώμα σας, λαμβάνει χώρα στο νερό! Η σωστή ροή του αίματος και η πέψη επηρεάζονται και τα δύο από το πόσιμο νερό και η κακή ροή του αίματος και η πέψη μπορούν να συνδεθούν με πολλές καταστάσεις υγείας.
 14. Σταθεροποιήστε το σάκχαρο στο αίμα σας! Εάν θέλετε να κάψετε λίπος και να αποτρέψετε το σώμα σας να το επανατοποθετήσει, πρέπει να σταθεροποιήσετε το σάκχαρο στο αίμα σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τρώτε μικρά, ισορροπημένα γεύματα ή σνακ κάθε 2-3 ώρες. Η νηστεία, η παράλειψη γευμάτων και η υπερβολικά περιοριστική δίαιτα θα σας επιτρέψουν να χάσετε βάρος – βραχυπρόθεσμα. Το βάρος που χάνετε είναι κυρίως βάρος νερού και μυϊκός ιστός και μακροπρόθεσμα έχει αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Όταν περιορίζετε τη διατροφή σας, το σώμα σας πιστεύει ενστικτωδώς ότι λιμοκτονεί και μετατοπίζεται σε προστατευτική λειτουργία επιβραδύνοντας τον μεταβολισμό και αποθηκεύοντας σχεδόν όλες τις θερμίδες ως σωματικό λίπος. Επιπλέον, η απώλεια μυϊκού ιστού είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε. Ο μυς καίει θερμίδες, ακόμη και όταν κοιμάστε. Θα πρέπει να εστιάσετε στην αύξηση, ή τουλάχιστον στη διατήρηση του μυϊκού ιστού.
 15. Εστίαση στην αύξηση του μυϊκού ιστού. Όπως ανέφερα προηγουμένως, ο μυς καίει θερμίδες, οπότε αν θέλετε να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας, πρέπει να αυξήσετε τον μυ. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με προοδευτική προπόνηση δύναμης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμμετάσχετε σε γυμναστήριο, να αγοράσετε ακριβό εξοπλισμό γυμναστικής ή να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα προπόνησης bodybuilding. απλά σημαίνει ότι πρέπει να προκαλέσετε τους μυς σας! Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο σπίτι σε μόλις 15-20 λεπτά, 2-3 φορές την εβδομάδα.
 16. Λάβετε τη βοήθεια ενός ειδικού! Προφανώς, η επίτευξη των στόχων υγείας και φυσικής κατάστασης είναι σημαντική για εσάς, οπότε γιατί να μην εξαλείψετε την εικασία και να αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα που πάντα θέλατε; Με τη βοήθεια εξειδικευμένου επαγγελματία μπορείτε! Εάν το αυτοκίνητό σας σπάσει, πού το παίρνετε; Μηχανικός, σωστά; Τι γίνεται αν έχετε κοιλότητα; Οδοντίατρος. Γιατί λοιπόν τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα υγείας και φυσικής κατάστασης χωρίς να συμβουλευτούν έναν ειδικό; Δεν ξέρω ακριβώς, αλλά σας ενθαρρύνω να κάνετε την επένδυση στον εαυτό σας – στη ζωή σας – προσλαμβάνοντας έναν επαγγελματία για να σας εκπαιδεύσει και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Λοιπόν, το έχετε. Οι 16 βασικές στρατηγικές για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους και φυσικής κατάστασης που θα σας κάνει να φαίνεστε και να νιώθετε υπέροχα!